MERSİN / TOROSLAR - Şehit Ahmet Yıldırım Ortaokulu

03243200001
TURGUT TÜRKALP MAH. 79042 SK. NO: 7 TOROSLAR / MERSİN
Vizyon
Okuyan, araştıran, akla ve bilime inanan, üreten ve üretmekten zevk alan, önce kendine, sonra tüm insanlığa saygı duyan, çevresine karşı duyarlı, paylaşmayı bilen, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, öğrenciler yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Evrensel değerler temelinde çağdaş, laik, demokratik eğitim sunmak. Değişip gelişen bilgi dünyasına ayak uydurabilmek için, sürekli öğrenilebilen bireyler yetiştirmek. Bireyleri heyecanlı, dinamik ve uyumlu kılan ortamlar oluşturarak, motivasyonumuzu sürekli arttırmak. Çağdaş bilimsel kurumlarla, sivil toplum örgütleri ile işbirliği yaparak, öğrencilerin bilgi beceri ve yetenekleri doğrultusunda gelişmeleri sağlamak. Milletimizin çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı yapma amacına ulaşmak için Bahriye Ortaokulu olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmektir.
Merkez